Lite planer för dagen

Idag har jag lite planer för dagen. Ska iväg till mamma och hämta en bilbarnstol. Funderar på att ta en sväng på dollarstore som ligger där för att kolla lite. Har inte mycket pengar på kontot denna månad eftersom mitt csn strular. Men har min burk med lite sparpengar så om jag skulle hitta något finns det en slant. Vet en sak jag ska köpa till barnen i alla fall om dem har det vill säga. Vet att dem har strumpor också och det behövs verkligen då dem försvinner hela tiden. Men var inte strumpor jag tänkte kolla på till dem haha. Så nu ska jag små fixa och städa lite hemma innan jag ger mig iväg. Gäller att passa på när man är barnfri med sånt. 
 
Fick ju ett litet foto ryck igår och fotade lite. Men som vanligt ingen som kan agera modell så då fick jag använda mig själv.
 
 

In på operation om en månad

Ni som följt mitt bloggande minns kanske när jag skrev om mina cellförändringar? Idag var jag hos läkaren och hade samtal om åtgärd för dessa. Så om en månad ungefär så ska det tas bort. Ett litet ingrepp dem ska göra, men kommer få narkos. Vilket jag är galet glad över då jag tycker sånt där är extremt jobbigt. Har lärt mig något av detta och det är att det är otroligt viktigt att göra dessa kontroller hur jobbigt man än tycker det är. Har läst och hört fler som tycker det är jätte jobbigt med cellprovning, men det är verkligen otroligt viktigt! jag trodde ju aldrig jag skulle ha något men det hade jag och hade jag inte tagit steget till att göra det så hade dem aldrig märkt det. Jag vet ju inte riktigt hur långt det kan gå om man inte gör något åt det?
Vid Zandors efterkontroll  ville dem göra ett men jag totalvägrade. Det var inte fören med Ozzys efterkontroll jag samlade mitt mod och gjorde det.
 
Så till er andra som tvekar och känner räddsla för att ta dessa prover. Kämpa igenom det och gör dem! Jag fick verkligen ta mig i kragen och göra det. Tycker fortfarande det är lika hemskt och inget jag kommer vänja mig vid tror jag men. Ett måste helt enkelt.