Helt slut

andra dagen med att lämning på förskolan, åka till skolan själv och sedan hämta. Är galet trött idag kan jag säga. Det blir verkligen bara hem laga mat, mysa lite i soffan med barnen och sedan läggdags. Man hinner inte mycket mer. Sedan när barnen somnat har man inte mycket ork själv så det blir en film, knappt det och sedan sova för att sedan upp kl 5-6 igen nästa morgon. Fixa frukost, barnen och sig själv. Så börjar det om.
 
Zandor blir jätte ledsen när man lämnar honom så det känns lite i magen när man går därifrån.Ozzy får sin ledsna läpp och kollar på en när man går. Matteus springer in glatt och ska leka. Så man känner bara att man vill hämta dem så fort som möjligt. Känns lite konstigt med såhär nya rutiner och en sån här ny vardag. Men någon gång måste ju det också börja. Tyvärr känns skola och att vara ensamtående med barn lite små krånligt. Dem byter tider i skolan och snart är det praktik då dem vill att man ska vara där på kvällar också. Får se hur man får ihop det.
 
Kock yrket är såklart kvällar också men då kan man planera det med nattförskola, eller bara jobba på lunchställen, skolkök och så vidare.
 
Här kommer lite bilder från helgens utflykt i alla fall :)
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: