Gott nytt år!

Ska vi köra en liten tillbaka blick av året?
 
ja det tycker jag!!
 
Tänkte säga att jag inte gjort så mycket detta år. Men det har jag nog gjort. Känns som det här året bara flygit iväg. Ibörjan av året hände det väl inte speciellt mycket. Var fortfarande föräldraledig och kämpade mycket med saker och ting. Ekonmin, barnen och så vidare.
 
Vi var i grekland med morsan. Första resan för Ozzy och oj så barnen tyckte om det stället.
 
 
 
Jag fixade körkortet! :D
 
 
Mindre roliga saker fick man gå igenom också. Blev ett år med många läkarbesök. Så många så man fick frikort haha.
 
Jag har varit på konsert och sett ett band jag länge velat se.
 
 
Jag började plugga. Men fick det inte att gå ihop med barnen och allt. Så fick hoppa av. Gick arbetslös i två månader men då fick man heltid fast jobb på posten! :D
 
 
 
Ja man har gjort lite i år och hänt en del. Idag kommer pojkarna för att fira nyår. Som jag saknar mina pojkar nu!! Dem har varit med johan och sen hos sin farmor och farfar. Så dem får lite jullov medan jag jobbar. :D så kommer bli så mysigt. 
 
Gott nytt år på er!! :D
 
 
 
 
 
 
 

Blivit dålig på att blogga

Jag har blivit extremt dålig på att blogga. Men hinner liksom inte riktigt med det och sen börjar väl intresset för det försvinna mer och mer. Jobb och barnen tar all min tid just nu. Men nu har jag varit lite barnfri och i helgen när man inte jobbat har det varit otroligt skönt att få sova. Har gått och lagt mig innan 10 varje kväll. 
 
Igår vaknade jag kl 7:30 och var super pigg! så åkte direkt och stor handlade mat. Behövdes verkligen fyllas på i både kyl och skafferi. Så nu har man massor av mat hemma. Sedan blev det såna där vanliga roliga sysslor som att tvätta, slänga en massa kartong som blivit efter jul och städa. Idag får vi se vad dagen bjuder på, camilla vill få med mig att kolla lite i butiker. Är ju ingen stor shoppare direkt. Men alltid roligt att umgås och se lite folk.
 
Så får se, idag vaknade jag kl 6. Känns så typiskt att vakna så tidigt när man inte har barnen. Men samtidigt skönt att inte ändra på rutinerna så man orkar upp när man väl har dem.
 
Tänkte bjuda på en bild jag tog för några dagar sen. För er som inte vet så älskar jag verkligen korsetter. Tycker det är ett så otroligt fint plag. Inte för att jag går och bär sådan hela tiden haha. Men ja det händer faktiskt ibland. Bara det att dem är otroligt svåra att få på själv. Så provade en av mina favoriter som är så jäkla fin! Tänk att kvinnor bar sånna hela tiden förr i tiden. Det är helt otroligt egentligen hur dem orkade, men såklart vänjer sig väl kroppen och formas lite efter den. Sen är ju diskutioner om hur bra det är för kroppen. Men i alla fall. Vist är den fin. Färgen och mönstret på den.