Två dagar kvar på föräldraledigheten

Då är det bara två dagar kvar på min föräldraledighet! Det känns så otroligt konstigt när man gått hemma så länge med barnen. Ska väl bli lite skönt att göra något annat. Men samtidigt så börjar det riktiga livet på något sätt. Plugga, hämta och lämna på förskolan, vabb när barnen är sjuka och hinna med varadgen på ett annat sätt. Ja det kommer bli spännande och se hur det blir med allt.
 
Men två dagar kvar som sagt så idag får vi se vad vi hittar på. 
 
 

Storstädat pojkarnas rum

Nu är man sådär lagom slut i både huvud och kropp. Har storstädat killarnas rum. Rensat bland alla leksaker, dammsugit, torkat golv och torkat av alla hyllor. Byt i sängarna så nu är det verkligen rent och fint. Eller finns lite små detaljer kvar men. Det tar en hel dag att städa ett rum noga. Så mycket som kommer emellan. Men det har varit kul för ungarna i alla fall eftersom jag plockade fram leksaker som jag lagt undan. Hittade lite pyssel saker som man bara lagt på en hylla. Sen har dem även varit med och kollat igenom. Matteus har varit duktig och hjälp till emella åt och sorterat leksakerna så nu vet jag vart allt ligger. Kände att det var lite små tråkigt att jag inte hitta så många klosar förut till Ozzy och såna leksaker han kan tycka är kul. Eftersom allt låg i olika lådor lite här och där.  
 
Får se hur länge det får vara så haha. Men skönt att golvet är rent och fint och hyllorna fria från damm.
 
 
 
 
 
 

Regn och åska

Godmorgon!
 
Äntligen hörni!! Nu har vi äntligen fått regn här! Helt underbart måste jag säga. Det åskar också en del här vilket kan vara mysigt nu när det är morgon men hatar verkligen åska på natten när man ska sova. Ozzy och Matteus har vaknat men Zandor sover än. Så får se vad vi ska hitta på idag massor med inomhus lek och mys. Ska även försöka göra lite nytta här hemma som att vika tvätten och städa garderoben igen vilket jag gör nästan hela tiden känns det som. Men det är ett ställa där man bara slänger in det man inte vill se för stunden.
 
Lite frukost nu då! Hoppas ni sovit gott!