Första vabb dagen

Då blev Zandor sjuk. Han vaknade med 39 graders feber och är jätte trött och nere. Man ser verkligen på honom att han inte mår bra. Annars brukar han vara den som kommer upp ganska fort och liva runt. Så idag blir vi hemma, ska ringa jobbet snart och säga att jag blir hemma. Kanske inte så jätte kul då en del är sjuka redan och lite ont om folk. Men tyvärr kan man inte göra något åt hur det ser ut på jobbet när man har ett sjukt barn. Kanske tur att det var på en fredag så har han helgen på sig att bli frisk och håller tummar och tår att dem andra håller sig friska nu. 
 
Zandor ligger i soffan och rör inte en fena, ligger och små sover till och från. Man brukar aldrig se honom må så här. Det gör ont i ens hjärta att se ens barn må dåligt. Så idag blir det lugnt här hemma och massa soffmys.
 
 

Äntligen helg!

Tänk vad man längtar efter helg när man jobbar. Var så länge sen man hade den där känslan av att det äntligen är fredag! Barnfri denna helg och det är både skönt och tråkigt. Nu hinner man ju bara göra saker med barnen på helgerna. Förra helgens planer blev ju inställda på grund av bil fan som krångla. Så får ta det nästa helg när jag har barnen.
 
Inga planer för helgen direkt och det är ganska skönt. Eller egentligen tusen saker jag skulle vilja hinna göra men får se. Tar en lugn fredag nu så får jag se imorgon. Ingen kul dag på jobbet idag då det verkligen var mycket att göra. Man håller verkligen igång hela tiden där. Vilket jag tycker är skönt, att alltid ha något att göra. Då går tiden fortare och dessutom rör man så otroligt mycket på sig!
 
Tror jag skrivit det förut men detta är det tuffaste jobbet jag haft. Trodde servitris jobbet var jobbigt, men detta är värre. Mer stress samtidigt som man måste vara otroligt noggran och komma ihåg saker hela tiden. Men samtidigt kul då det är en riktigt utmaning.
 
Nä lite mat och sedan mysa ner i soffan står på schemat just nu :D
 
 

Att ha börjat jobba heltid och ensam med barn

Tänkte göra en liten uppdatering till er. Det är fullt ös just nu upp 4-halv 5 på mornarna fixa iordning sig själv och barn och sedan dra till förskolan så man är där till halv 7. Man lämnar barnen på samma avdelning på morgonen så Matteus och Zandor saker måste jag springa upp med. Sedan dirket till jobbet som börjar 7. Brukar vara där 5-10 minuter innan jag börjar så upp och slänga in saker i skåpet och sedan små fixar man med lite. Sedan är det bara sätta igång! Det går bra men otroligt mycket att göra hela tiden. Man sitter bara på sin lunchrast som jag även brukar korta ner lite för att slippa jobba över så mycket eftersom barnen ska hämtas halv 5.
 
Har jobbat över varje dag. Idag blev det 30 minuter. Så skynda in hämta sakerna och hämta barnen. Väl hemma är det bara att börja fixa mat och sedan ta det lungt en stund med dem i soffan. Sedan börja lägga dem så dem kommer i säng i tid och även jag. Brukar se ett avsnitt av orange is the new black och sedan gå och lägga mig för att orka. Sedan börjar dagen om igen. Så ja full fart och hinner som sagt inte skriva mycket just nu.