Äntligen helg!

Tänk vad man längtar efter helg när man jobbar. Var så länge sen man hade den där känslan av att det äntligen är fredag! Barnfri denna helg och det är både skönt och tråkigt. Nu hinner man ju bara göra saker med barnen på helgerna. Förra helgens planer blev ju inställda på grund av bil fan som krångla. Så får ta det nästa helg när jag har barnen.
 
Inga planer för helgen direkt och det är ganska skönt. Eller egentligen tusen saker jag skulle vilja hinna göra men får se. Tar en lugn fredag nu så får jag se imorgon. Ingen kul dag på jobbet idag då det verkligen var mycket att göra. Man håller verkligen igång hela tiden där. Vilket jag tycker är skönt, att alltid ha något att göra. Då går tiden fortare och dessutom rör man så otroligt mycket på sig!
 
Tror jag skrivit det förut men detta är det tuffaste jobbet jag haft. Trodde servitris jobbet var jobbigt, men detta är värre. Mer stress samtidigt som man måste vara otroligt noggran och komma ihåg saker hela tiden. Men samtidigt kul då det är en riktigt utmaning.
 
Nä lite mat och sedan mysa ner i soffan står på schemat just nu :D
 
 
Kategori: Vardagen Taggar: 2018, barnfri, egentid, ensamstående, jobb, mamma;
Kommentera inlägget här: