Att ha börjat jobba heltid och ensam med barn

Tänkte göra en liten uppdatering till er. Det är fullt ös just nu upp 4-halv 5 på mornarna fixa iordning sig själv och barn och sedan dra till förskolan så man är där till halv 7. Man lämnar barnen på samma avdelning på morgonen så Matteus och Zandor saker måste jag springa upp med. Sedan dirket till jobbet som börjar 7. Brukar vara där 5-10 minuter innan jag börjar så upp och slänga in saker i skåpet och sedan små fixar man med lite. Sedan är det bara sätta igång! Det går bra men otroligt mycket att göra hela tiden. Man sitter bara på sin lunchrast som jag även brukar korta ner lite för att slippa jobba över så mycket eftersom barnen ska hämtas halv 5.
 
Har jobbat över varje dag. Idag blev det 30 minuter. Så skynda in hämta sakerna och hämta barnen. Väl hemma är det bara att börja fixa mat och sedan ta det lungt en stund med dem i soffan. Sedan börja lägga dem så dem kommer i säng i tid och även jag. Brukar se ett avsnitt av orange is the new black och sedan gå och lägga mig för att orka. Sedan börjar dagen om igen. Så ja full fart och hinner som sagt inte skriva mycket just nu.
 
 
 
Kategori: Vardagen Taggar: 2018, ensamstående, jobb;
Mamma:

Oj oj tidiga mornar, sena kvällar, trötta barn, full fart hela dagarna på jobbet :) Du är så enormt duktig som får till det med allt.. :)

Kommentera inlägget här: