Mycket att göra

Har börjat jobba denna vecka. Första dagen hade johan barnen måndag-tisdag så redan första dagen fick jag jobba över två timmar. Annars går det väl bra, lite stressigt på mornarna att få iväg ungarna till förskolan eftersom dem öppnar halv 7 och jag börjar 7. Så otroligt tidiga mornar här nu för att hinna med allt som ska hinnas med innan man ska åka.
 
Helt sluta efter jobbet så man nästan skulle kunna somna.  Hoppas det blir bättre när man kommer in i det för denna vecka har inte alls varit rolig när det kommer till att orka med allt. Men annars har det gått bra på jobbet. Har kommit in i det bra tycker jag, otroligt mycket att lära sig och komma ihåg. Jag som tyckte hemtjänsten var stressigt och rätt så tungt arbete, då ska vi inte prata om detta haha. Men jag tycker faktiskt om det! kanske inte stressen men just att få röra på sig så mycket som man gör. 
 
Så i helgen får man vila lördag och lite på söndagen utan barn. Johan hämtar barnen imorgon på morgonen och har massor som ska hinnas med då också eftersom man inte alls hinner med mycket nu när man jobbar heltid. Det är bara hem laga mat, mysa lite med barnen någon timme sedan få dem i säng och sen är man rätt så slut så man själv går och sover. Så ser livet ut med små barn helt enkelt.
 
har precis duschat och lagt Ozzy så nu blir det mys med Matteus och Zandor framför tv:n en stund innan dem ska duscha och sova :)
 
 
 
 
 
Kategori: Vardagen Taggar: 2018, ensamstående, jobba, mamma;
Kommentera inlägget här: