within temptation igår!!

Igår var man på konsert!! Så otroligt kul att gå på konsert tycker jag. Lyssna på bra musik och göra något annat i vardagen. Kommer en del andra bra band jag skulle vilja se också men får se. Det jobbigaste är när det är en vardag för det blir så sent.
 
Men det var grymt bra i alla fall. Senast dem var i Sverige var för 7 år sen!! ville gå då men blev inte av. Så har verkligen längtat efter att få se dem.
Morsan passade barnen så sov jag där inatt och nu är vi hemma.  
 
 
 
 
 
 

Ny telefon igen

Alltså jag och telefoner går verkligen inte ihop!  Igår gick en till telefon sönder. Tappade den ute för ett tag sen så skärmen sprack och nu råkade jag tappa den inne så då sprack den invändigt också. Mobiler var så mycket bättre förr. Idag ska dem vara så stora så man knappt får plats med dem i en vanlig jeans ficka. Skulle egentligen ha en liten vanlig knapptelefon men idag ska man ju ha så mycket på telefonen. Känns som ett måste liksom. Tog lång tid innan jag skaffade bankid, swish och sånt där som man måste ha idag tydligen.
 
Var så otroligt trött igår så att gå och köpa en ny telefon var inte det jag ville egentligen. Men som sagt mobil är ju ett måste så gjorde det på en gång. Men inatt fick jag sova. Sov 10 timmar i sträck! Men känner mig fortfarande trött. Så idag får bli en riktig slöar dag.
 
 

Jag mår bra

Blev ingen uppdatering efter operationen. Men jag mår bra i alla fall. Var inte alls farligt med narkos. Nästan skönt måste jag säga haha. Lite läskigt att man kan sova så djupt bara. Lite ont igår på kvällen och svårt att somna inatt . Men annars inga problem. Skönt att jag valde att börja jobba den 29 istället för den 22 för annars hade jag blivit sjukskriven en vecka. Inte roligt när man ska börja på nytt jobb. Så nu får jag inte träna eller lyfta tungt på 2 veckor. Vilket känns sådär eftersom man har ju barnen. Men i helgen ska dem till Johan så känns ändå bra att jag får dem första dagarna att vila ordentligt.  Sov väl två timmar inatt så är sjukt trött. Men ska försöka städa och fixa lite ändå tänkte jag. Så nu vet ni att jag överlevde haha.