mål med att träna

Alla har vi olika mål med våran träning. Bli bättre på något, gå ner i vikt, få en snyggare kropp, ha ett hälsosamare liv och så vidare. Jag har inte bara mål med min träning utan det är även ett måste i mitt liv. Inte för att jag vill se bra ut utan för att jag ska funka som människa.
 
Har problem med mina knän så tränar jag inte så funkar inte mina knän.
Jag orkar inte lika mycket om jag inte tränar.
Jag tror faktiskt jag har hållt på med någon typ av träning i hela mitt liv?
 
Har spelat fotboll, tränat judo, dansat, varit ute och sprungit, tränat på gym. Vist har det kommit perioder i livet då jag knappt tränat någonting men känns som träningen ändå alltid har funnits där och kommit tillbaka. Speciellt när jag har barn känner jag det är extra viktigt för jag känner att jag orkar mer med dem när jag tränar och håller igång.
 
Sen är det klart jag vill ha en snygg kropp. Men en kropp jag själv är nöjd med. Skiter faktiskt i vad andra tycker om den. Så länge jag trivs med mig själv är jag nöjd med den. Men tror jag ser min kropp lite fel ibland och är nog långt ifrån ensam om det. Hittade nämligen ett måttband idag, som jag letat efter i en evighet. Blev lite chockad när jag mätte. Brukar mätta under naveln och jag trodde det skulle bli runt 90 cm kanske. Men inte då!
 
nära 82 cm!!
 
Tror många tror dem är större än vad dem egentligen är när dem ser sig i spegeln. stirrar sig blinda på en siffra på vågen.
 
Så mina mål med att träna
 
1. må bra fysiskt och pyskiskt
2. Orka mer på dagarna
3. Bli bättre på något jag tycker är kul
4. Faktiskt att ha en kropp jag är nöjd med
 
 
 
Kommentera inlägget här: