Spring!

En helt okej natt inatt. Fixade med sängen så det går att alla sover i den och tror vi alla sov bra inatt för det var en väldigt lugn morgon och barnen var pigga och glada. Tror inte Zandor sover så jätte bra när Ozzy sover bredvid honom i min säng heller annars.
 
Men som sagt en bra natt med bra sömn. Sedan iväg med barnen till förskolan där alla barnen var på samma gård denna morgon så grabbarna fick vara tillsammans och leka om dem nu vill det. Zandor är tydligen gärna med Matteus när han ser honom på gården. Dem är ju ofta ute och leker tillsammans deras två grupper.
 
Sedan hem för att springa en runda. Denna motivation är så svår att hitta just nu känns det som. Blev en kort runda även denna gång, men var väl helt okej tid så är ändå nöjd. Sedan lite övningar när jag kom hem. 
 
Det var min morgon, snart dags för lite lunch, kolla lite jobb så man har något att lämna in till arbetsförmedlingen i början av nästa månad.Men hoppas på att fått jobb innan dess. Väntar fortfarande på samtal från jobbet jag skulle på en andra intervju med så får se.
 
 
Kommentera inlägget här: