Hitta motivationen till att komma ut och springa!

Idag var motivationen verkligen så långt ner den kunde komma. Men jag har mina små trix för att hitta den till slut
 
Börjar med att ta på mig tränings kläder. Ibland kan jag gå runt med dessa någon timme innan jag kommer ut.
Försöker komma in i rätt tankar. Tänker jämt att jag behöver inte springa idag utan tar en långpromenad. Sedan om jag känner för att springa så gör jag det. Blir alltid att jag börjar springa ändå och sedan är man igång och man hittar motivationen igen.
Det viktigaste är att man kommer ut.
 
En dag som denna kollar jag inte hur långt eller fort jag sprang. Sätter inte upp något direkt mål utan springer så långt och fort jag känner för helt enkelt. Jag vet ungefär hur långa mina olika runder är så vet ändå lite hur långt jag sprang. Men det är helt ointressant, det viktigaste är att jag faktiskt kom ut och sprang en omotiverad dag. Vilket ger mig ännu mer motivation till att fortsätta och inte sluta med träningen helt.
 
Annars kommer tankarna om att det var ändå si och så många dagar sen jag sprang så jag kan hoppa över idag också.
Man tappar liksom rutinen för sin träning.
Så är det i alla fall för mig.
 
Nu lite lunch!
 
 

Foto

 
Har fotat killarna lite, var länge sen man gjorde. Eller ja vardags bilderna tar man ju var och varanan dag men.
Men här kommer lite bilder på mina pojkar <3<3<3
 
 

halv 4 gick man upp

Igår la jag Ozzy 1 timme senare än vanligt eftersom han vaknar runt 4-5 på mornarna dem senaste mornarna. Tänkte jag skulle få lite mer sömn denna morgon men inte då! Denna morgon stod han vid min säng redan vid 3:30. La honom i sin säng med lite välling men den flaskan gick fort att äta för efter 15 mintuer stod han där igen. Försökte igen att lägga honom men nej han kom tillbaka. Då fick han komma upp i min säng och där låg han och pillade mig i ansiktet.. så godmorgon haha.
 
Känns som halva dagen har gått redan då man känner sig rätt så trött redan. Men en barnfri helg väntar och då ska jag vila upp mig ordentligt. :)