full fart denna morgon

Sådär då har man storhandlat mat.Just nu kollar jag lite saker på datorn och dricker kaffe. Nu har kaffe bryggaren fått börja gå på mornarna igen. Dricker aldrig kaffe under sommaren konstigt nog, kanske för att det är så varmt? suget efter kaffe liksom försvinner.
 
Så nu är planerna att kolla lite jobb även om jag har ett på gång så måste jag kanske ha något att rappotera till arbetsförmedlningen så jag inte sitter här som en latmask.Sedan måste jag ner till apoteket och hämta ut lite levaxin. Tänkte ta en långpromenad innan det, så kör löpning varannan dag och långpromenad varanan. Man måste ju hålla igång nu speciellt med tanke på det jobb jag nu kanske får.
 
Sen hämta barnen på förskolan och hem för att busa med dem. Som jag saknar dem just nu mina underbara små pojkar <3
Fick lite dåligt samvete av att åka och handla utan barnen då Zandor har börjat fråga om att åka och handla mat haha. Men hoppade över att köpa lördags godis till dem denna gång. Så vi kan ta det imorgon, så går vi tillsammans och handlar. Vi gjorde det jämt förut varje fredag, tog en promenad till affären handla godis och stanna till vid lekplatsen. Nu blir det bara lekplatsen då jag alltid handlar när jag ändå ska handla mat.  Nä dags att fixa här hemma lite och sedan väntar jag samtal.
 
 
Kategori: Vardagen Taggar: 2018, barn, egentid, ensamstående, mamma;
Kommentera inlägget här: