Nya jeans och topp

Sådär då är man hemma efter att lämna tillbaka boken och sedan insåg jag idag att jag behöver ett par nya jeans. Så gick runt och kollade lite. Hamnade på vero moda och jag har verkligen börjat gilla kläderna där. Så det var jeans jag var ute efter och det hittade jag också! otroligt sköna måste jag säga. Ville egentligen inte ha slitna jeans men det blev så ändå. För dem är ju faktiskt snygga ändå och helt otroligt sköna!
 
Var tvungen att kolla runt lite där på annat så hittade en jätte fin topp som inte var så farligt dyr så blev även den. Ska försöka sakta men säkert köpa lite nya kläder och slänga allt gammalt man har. Så otroligt mycket kläder från när man var gravid och även efter då man var lite större i storleken. har liksom förlorat 10 kg sen Ozzy föddes och håller mig bra på den vikten just nu. Så från L till S i kläder. Tänk vad 10 kg kan göra.
 
Nu har jag även fixat klart med barnens schema, skrev i för 3 veckor för min plan är inte att vara arbetslös så länge till. Så kör  några veckor i taget. Blir ingen tvätt idag då tvättstugan var uppbokad. Så nu ska jag bara städa och fixa lite hemma tänkte jag.
 
 
Kategori: Vardagen Taggar: shopping, vardag;
mamma:

Snyggt...

Anonym:

Snyggt...

Kommentera inlägget här: