Saknar verkligen att ha hund

Var nyss ute och gick en sväng till affären för att köpa lite bananer till barnen och ipren till mig mot febern. Så hoppas den går ner nu, annars blir det nog ett besök hos läkaren. Påvägen hem möter jag en dam med en liten hund och hon frågar om hennes hund får nosa lite på mig så säger hon.
" Hon brukar aldrig vilja gå fram och hälsa eller nosa på någon. Det måste vara något speciellt med dig"
 
Jättesöt liten vovve. Så man saknar att ha hund egentligen. Komma ut i skogen och träna spår, gå promenader och allt det där. Men som sagt just nu funkar det inte med hund. Zandor tycker också det är kul med hund och brukar säga när vi ser en hund" Zandor köpa hund"
Han kommer nog bli en riktig hundmänniska när han blir stor. När det väl blir dags att skaffa hund igen blir det en malle eller en schäfer. Längtar till den dagen kan jag säga! Matteus tjatar om katt haha. Har faktiskt funderat på att skaffa katt. Zandor gillar ju också katter och det är ändå något som är lite lättare att ha. Så får se om vi skaffar oss en liten hårboll snart. Skulle tycka det var mysigt med lite sällskap när barnen inte är hemma. 
 
Donna, min första egna hund.
 
Kategori: Vardagen Taggar: barn, hundar, vardag;
Kommentera inlägget här: