Ute och sprungit

Sådär ja efter lite knäproblem och lite feber så är man igång igen.  Blev en runda på 8 km. Blev lite smått sur för trodde jag hade rätt inställning på min klocka så den räknade km. Men nä det var något annat den räkna så trodde det blev 10 km först. Men när jag kollade på mobilen så stod det 8 och när jag ställde in rätt på klockan stod det samma där så jaja. 8 km är inte fy skam. Men hade jag sett det när jag sprang hade jag fortsatt springa. Men det får bli nästa gång.
 
Gick otroligt bra idag måste jag säga. Kändes lätt att springa, annars brukar dem första 10 minutrarna kännas som en plåga och sedan när man kommit över 20 minuter brukar jag kunna springa hur långt som helst. Så känns bra att det gick så bra från början. Tanken var 3-5 km men eftersom det kändes så bra så fortsatte jag den långa slingan jag brukar springa. Men måste nog hitta en bättre slinga som är 10 km så jag slipper springa i cirklar mot slutet haha.
 
Men konditionen har jag i alla fall, tiden är jag väl rätt så nöjd med, kunde varit lite bättre kanske. Men hela rundan var bättre än det brukar så jag klagar då inte.
 
 
Kommentera inlägget här: