Godmorgon!

Blev sovmorgon imorse. Själv sov jag inte alls bra inatt, svårt att somna och vaknade till och från. Så en liten sovmorgon var skönt. Pojkarna vaknade först vid 6 och började små bråka med varandra. Till slut somnade dem om och sov till 8. 
 
Får se vad vi ska hitta på idag. Zandor hade hög feber igår, men idag är den som bortblåst. Ingen feber eller högtemp alls.  Ska ändå ta det lungt så dem blir helt friska. Sjukdomarna bara hoppar mellan dem hela tiden så blir mycket vab, men det är ju den månaden nu också som är värst. Nu äter pojkarna frukost så snart är det full fart här igen!
 
Bjuder på en bild jag tog igår. Tanken var att jag skulle ta bilder från att jag inte har något smink alls och sedan sminka på lite i taget. Läpparna skulle vara svarta hela tiden. På nått sätt tycker jag mest om bilderna helt utan smink. Dem ger mer känsla i bilden på något vis.  Sen blev dem svart/vita. Väldigt sällan jag gör bilderna svart/vita men det är ju så snyggt! Även sepia är snyggt så några blev det också. Så kanske ska säga svart/vita/ sepia bilder.
 
Kommentera inlägget här: