Försöka fixa lite

Somnade om efter jag ringt jobbet och vaknade vid 11. Magen är lite bättre, men har fortfarande ont och mår illa. Har så svårt att bara ligga i sängen eller soffan när jag är sjuk. Så nu har jag fixat med inbjudnings kort för Ozzys kalas.Sedan ska jag fixa ett tema som jag börjat göra för barnen när dem fyller år. Har inga barnkalas för dem utan firar bara med släkt. Jag gillar inte barnkalas. Men såklart är det något man får börja fundera mer på när dem blir äldre och själva vill börja ha det.
 
Nu börjar jag fundera på vad min pojk ska få i födelsedagspresent. Står ganska stil eftersom han har i stort sätt redan har allt. Har funderat på en sak som han ändå kommer behöva snart och det är en ny säng. Sedan någon liten leksak också. Får se vad jag kommer på. Matteus fyller ju också år snart, hela 5 år! Har två saker jag tror han skulle uppskatta att få. Mycket att fundera på och planera nu.
 
I år kör jag Ozzy och Matteus födelsedags kalas för sig. Matteus ville ha en egen dag att fira på med släkten. Så skönt när man kan börja fråga sina barn hur dem vill ha det så alla blir nöjda.
 
 
Kategori: Ozzy, Vardagen; Taggar: 2019, barn, ensamstående, familj;
Kommentera inlägget här: