Då var en jobbdag klar

Då var denna jobbdag avklarad. trött som vanligt och sitter och funderar på vad man ska äta till middag. Fick schema för nästa månad och blir lite nya tider. Börjar senare och slutar senare. vet inte om jag är så super nöjd med det eftersom jag hellre går upp tidigt och kommer hem tidigt så man hinner få lite kväll med barnen. Problemet blir att barnen missar precis frukost på förskolan så då måste jag verkligen få i dem något. Annars har dem ju fått äta om dem vill på morgonen men vet att dem får frukost en timme senare på förskolan. Ska kolla med förskolan för dem blir typ 20 minuter sena för frukost?
 
så blir ändå att man måste upp tidigt då och som sagt få i dem frukost så dem orkar. Man kan ju prova och se med detta schema annars ska jag nog önska om att få börja tidigt igen. Dem vill ju att man ska börja olika tider nu på jobbet.
 
Annars har vi biltema katalog som ska ut nu i veckan och fy tusan att gå med dem i trappor. Dem är tunga och klumpiga haha. Så körde ut några idag bara på andra turen så får jag se om jag kan få lite tips om hur tusan man ska få med sig alla man behöver på en gång.
 
Bjuder på en bild ifrån igår :)
 
Kommentera inlägget här: